Hvor kan du gå ut og danse?

I dagens festkultur er det mest vanlig å dra ut å for å ta seg spise, nyte god drikke og prate. Før var det mer vanlig å dra ut å danse, nattklubbene spilte god musikk og dansegulvet var fullt.

Svært mange moderne nattklubber har fylt opp all tilgjengelig gulvplass med bord og stoler. De tjener mest på at folk drikker og spiser, lite penger knyttet til dansing. Samtidig er det mange som kjenner at det rykker godt i dansefoten når den rette sangen kommer på radioen eller dukker opp på spotify. Hva gjør man da? Jo, da må du finne det rette stedet å danse.

Egne dansekvelder

Det er flere foreninger som jevnlig arrangerer dansekvelder. De har god musikk på stereoanlegget og gjestene kommer kledd til fest. Dansesko er nesten obligatorisk, og damene har herlige kjoler med svingskjørt.

Både par og enslige kvinner møter opp på slike arrangementer. Uvanlig nok er det gjerne slik at det er flere kvinner enn menn som møter opp. Mange menn tenker at de ikke kan danse, og derfor blir de sittende hjemme.

Derfor er det ikke uvanlig at kvinnene bytter på å lede i pardans, det er rett og lett ikke nok mannlige partnere. Dette er synd, spesielt i en tid hvor mange menn klager over at det er så vanskelig å finne en date. Bare det å møte opp og være villig til å prøve seg på dansegulvet, kan gi deg mange muligheter.

Temakveld: dans

Selv om mange utesteder har valgt å begrene danseplassen, hender det at de arrangerer temakvelder. Da rydder de plass til dans, får inn en flinkDJ som sørger for god musikk og legger alt til rette for en kveld fylt med danseglede.

Resultatet er en perfekt kveld for danseglade kvinner og menn. Ved å legge dette til en bar eller en kombinasjon bar/restaurant er det plass til både de om elsker og danse og de som vil se på.

Prøv et dansekurs

Vil du helst holde deg til trygge rammer, men savner å danse, er dansekurs tingen. Her får du utløp for danselysten, møter likesinnede og kan lære mer om hvordan du skal danse. Lær deg tango, og kjøp en fantastisk, sexy kjole med høy splitt. Så imponerer du neste gang du er på byen.

Kjør på med ballroomdancing, ha en vakker ballkjole og finn frem din indre prinsesse der du glir elegant over dansegulvet. Ikke så nyttig på en nattklubb kanskje, men ballroomdancing er god trening og ikke minst, du lærer å gli elegant over gulvet.

Linedancing er et annet populært kurs. Alt du trenger her er gode sko og dongeri. Dette er uformelt, samtidig som det er enkelt fordi det er snakk om noen få trinn du må lære deg.  Flere spiseteder og utesteder generelt åpner for faste dager med linedancing. Ettersom du ikke trenger en partner, har et ingen betydning om det kun er kviner om hiver seg ut i utfordringen. Resultatet er moro i timevis, og gjerne med levende musikk.

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started